Professionals in het verkeer

Bent u op zoek naar bevoegde, betrouwbare verkeersregelaars? Dan bent u bij NHB Services aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar leveren zij landelijke bevoegde verkeersregelaars aan de wegenbouw, diverse gemeenten, maar ook aan Schiphol. De medewerkers van NHB Services zijn allemaal volledig bevoegd met landelijke aanstellingspassen. Ook zijn ze in het bezit van VCA en/of VCA VOL. NHB Services is ook nog VCA gecertificeerd. U bent er dus verzekerd van dat u professionals inhuurt. 

NHB Services

NHB Services heeft u veel te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan gastvrouwen en -heren, receptionisten, verkeersregelaars, toezichthouders, terreinbewaking en veel meer. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een bepaalde dienst. Op die manier heeft u een concreet overzicht van de diensten en de kosten daarvan.

Verkeersregelaar Amsterdam

Een verkeersregelaar Amsterdam? Ook daarvoor kunt u terecht bij NHB Services. NHB Services werkt door heel Nederland, dus het maakt niet uit waar u vandaan komt. NHB Services streeft er altijd naar om alleen maar de beste kwaliteit te leveren aan klanten. Of het nou gaat om een eenmalige samenwerking of een langdurige samenwerking. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de website van NHB Services. Ook kunt hier een ‘bel-mij-terug’ formulier invullen, zodat er contact met u kan worden opgenomen over eventuele vragen of bijvoorbeeld een afspraak.

 

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.