Prachtige eiken houten vloeren

Heb je nou altijd een eiken houten vloer gewild? In Nederland zijn er veel aanbieders van eiken houten vloeren. Er zijn veel bedrijven te vinden die een rijk assortiment hebben met vloeren en waar je bijvoorbeeld een eikenhouten vloer kunt kopen. Je kan bij dit soort specialisten een kijkje nemen op de website en je laten prikkelen door al het schone eikenhout. Veel Nederlandse bedrijven zijn kenners op het gebied van houten vloeren. Je kunt ook altijd langsgaan bij een vloerenspecialist en een kijkje nemen in de showroom. Dit is iets wat de meeste mensen doen. Ongezien een eiken houten vloer komen is ook niet bepaalt aan te raden.

Hardwaxolie

Hardwaxolie is een van de meest gebruikte oliesoorten om je eiken houten vloer mee te laten behandelen. Het zorgt ervoor dat er heel weinige slijtage kan worden aangebracht. Daarnaast vraagt de vloer ook niet om veel onderhoud. Tevens is de hardwaxolie verkrijgbaar in een divers aanbod aan kleuren. Door de olie is het gemakkelijker de kleuren aan te brengen op de vloer. Dit zorgt ook voor een goede bescherming van de vloer. Zo kun je dus extra lang genieten van je eiken houten vloer.

Behandelde houten vloeren

Eiken houten vloeren worden na het leggen nog helemaal behandeld. Dit houdt in dat de vloerdelen worden geschuurd. Na het schuren kan de vloer worden gelakt met een kleur naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk de noesten te laten behandelen. De noesten kunnen bijvoorbeeld worden opengelaten, zodat de vloer een robuustere uitstraling heeft of ze kunnen worden gestopt, hierdoor krijgt de vloer een wat rustigere uitstraling. Het voordeel van onbehandelde houten vloeren is dat de vloer geheel naar believen kan worden aangepast.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.