Pokemon Go, ben jij er klaar voor?

Het spel belooft spectaculair te zijn en maakt gebruik van de techniek van de toegevoegde realiteit. In het spel werkt dit als volgt: de Pokémon kun je via je camera op je scherm geprojecteerd zien met als achtergrond de plek waar je bent. De bedoeling van het spel is dat je met je telefoon in de hand in je eigen omgeving op zoek gaat naar Pokémon. Via het gps signaal wordt je naar verschillende plekken geleid waar Pokémon zijn. Wanneer je er eentje vindt kun je hem vangen, waarna je deze eventueel kunt ruilen met andere spelers. Je kunt de monsters natuurlijk ook zelf houden en ze trainen en ze daarna tegen andere Pokémon laten vechten.

Geschiedenis Pokémon Go

Pokémon werd rond 1995 gecreëerd door Satoshi Tajiri. Pokémon is eigendom van The Pokémon Company. Het zijn fictieve wezens die worden gevangen en kunnen getraind worden door mensen. Ze kunnen ingezet worden in gevechten voor de sport. Er zijn vele Pokémonspellen gemaakt die heel succesvol zijn geworden. Daarnaast zijn er ook televisieseries en speelfilms uitgebracht.

Het groeiend smartphone gebruik in de wereld heeft er toe geleid dat The Pokémon Company het spel Pokémon Go heeft laten ontwikkelen. Een enorme markt die veroverd dient te worden.

Het spel zal gratis zijn maar het is wel mogelijk om in de app aankopen te doen. Daarnaast is de Pokémon Go Plus armbandje dat je laat weten wanneer er een Pokémon in de buurt is ook niet gratis. Op deze manier worden de ontwikkelingskosten van het spel terugbetaald.

Bekijk Pokemongofans.nl voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.