Pijn aan uw hiel: misschien fasciitis plantaris?

Pijn aan uw hiel kan betekenen dat u fasciitis plantaris heeft. Dit zegt u waarschijnlijk niks. Gelukkig is er ook een makkelijkere benaming. Die is namelijk een hielspoor. Een hielspoor kunt u herkennen door een geïrriteerde of pijnlijke hiel. Het betekent dat uw pees in uw hiel ontstoken is. Omdat u hier veel last van kunt krijgen is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen.

Behandeling tegen fasciitis plantaris

Een hielspoor is gelukkig goed te behandelen. Dit kan door behandelingen te krijgen bij een hielspoor specialist, maar dit is niet nodig. Het is namelijk heel erg duur, terwijl er ook andere goedkopere manieren zijn om geen last meer te krijgen van een hielspoor. Het beste is om het te voorkomen door stevig schoeisel te dragen, vooral onder het sporten. Als u al een hielspoor heeft opgelopen dan kunt u therapie sokken dragen. Deze kunt u kopen bij therapiesokken.nl. De sokken oefenen precies de juiste druk uit om geen last meer te hebben van het hielspoor.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de therapiesokken of wilt u deze zelfs direct bestellen? Ga dan naar de website voor alle informatie en om het hele assortiment te bekijken en te bestellen. Voor vragen kunt u contact opnemen via de website.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Sport en Spel. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.