Pijnlijk dieet

Amerikanen zijn erg creatief met diëten. Ze gaan er aan voorbij dat het enige dieet dat werkt minder eten en meer bewegen is…

Eten zeer pijnlijk

Mensen met overgewicht houden vaak van veel eten. Om af te vallen, zo dachten ze in Amerika, moeten we eten onaangenaam maken. Sterker nog, pijnlijk! Extreem pijnlijk.

De methode wordt “wonder patch” genoemd. Het betref een operatie, waarbij een chirurg een vierkante patch ongeveer ter grote van een een postzegel op de tong naait. Bij het eten van vast voedsel wordt doet dit zoveel pijn dat de patiënt hier vanaf ziet en kiest voor vloeibaar eten. Dit is tenminste het idee. Het vloeibare voedsel dat als vervanging moet dienen bevat een dagelijkse hoeveelheid van 800 calorieën. Dat is ver beneden de dagelijks benodigde hoeveelheid van 2000 of meer.

De twee vrouwen die tot dusver dit dieet geprobeerd hebben zijn in de eerste maand meer dat 10 kilo afgevallen. Elke diëtist zal zeggen dat dat te veel is voor zo’n korte tijd.

Beverly Hills

Het dieet is bedacht door een plastisch chirurg uit Beverly Hills. De ingreep kost 2000 dollar en duurt 10 minuten. Experts zijn sceptisch en denken dat dit dieet niet effectief en gezond is op lange termijn. Uit onderzoek blijkt dat mensen die in korte tijd heel veel afvallen in rap tempo ook weer aankomen.

Calorien tellen

De beste methode om af te vallen of aankomen te voorkomen is letten op je dagelijkse voeding. Door goed in de gaten te houden hoeveel calorieën je binnenkrijgt kan je prima met je gewicht sturen als je daar de beheersing voor hebt. Wil je toch “zondigen”, dan zijn er suikervrije producten die je kunt nemen. <a href="Slimpie” title=”Slimpie”>Slimpie is hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie over suikervrije producten kunt u kijken op: Slimpie. Voorbeelden van suikervrij snoep va Slimpiee.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.