Persoonlijk en verzorgend bij De Zeven Dwergen

U heeft als ouder soms tijd nodig zonder uw kind. Soms omdat u dit graag wilt, maar soms ook omdat het moet. Als dit gebeurt, wilt u natuurlijk uw kind ergens brengen waar u het vertrouwt en waarvan u weet dat uw kind goed wordt verzorgd en zich goed voelt. Familie of vrienden zijn het makkelijkst en fijnst, maar soms kunt u er niet omheen om uw kind bij een kinderopvang te brengen. In dat geval is het een goede idee om uw kind bij De Zeven Dwergen te brengen.

Waarom De Zeven Dwergen?

De 7 Dwergen is een kinderdagverblijf met 5 jaar ervaring. Ze hebben in deze 5 jaar een goede naam opgebouwd. De kinderopvang is van zeer goede kwaliteit. Ze zijn erg flexibel, willen u met van alles helpen. Ze hebben ruime openingstijden en een laag tarief. Het belangrijkste wat een kinderopvang moet hebben is genoeg verzorging en persoonlijke aandacht voor uw kind. Dit is ook aanwezig bij het kinderdagverblijf. Zij zullen ervoor zorgen dat uw kind zich thuis voelt en fijn met andere kinderen kunnen spelen. Het materiaal en de medewerkers zijn van kwaliteit en de sfeer is warm, verzorgend en persoonlijk.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor deze kinderopvang in Zwolle? Kom dan eens gezellig langs om het kinderdagverblijf te bekijken en de medewerkers te leren kennen.

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.