pelletkachel nodig voor in de tuin

Een nationale pelletkachel nodig  enquête van vorig jaar gevonden hebben meer dan dat tweederde van de bedrijven bieden gezondheids-en wellness-programma’s , en 86 procent een financiële stimulans bieden voor participatie , een stijging van 57 procent in 2009 Werkgevers beginnen Toward nieuwe incentive structuren te bewegen : . Zoals sancties voor niet Deelnemende . Minder pelletkachel dan 20 procent Eigenlijk binden prikkels om meetbare gedragsverandering , doel 31 procent plan voor de uitvoering resultaten gebaseerde stimulansen dit jaar .
Op hetzelfde moment echter Werkgevers erkennen dat niemand factor alleen , Met inbegrip van financiële prikkels of sancties , is genoeg om gezond gedrag te houden op de lange termijn . In de enquête , Werkgevers knipperlic pelletkachel  Ze worstelen om de ontbrekende ingrediënt ontdekken – Ze zijn voortdurend op zoek naar innovatieve tools en strategieën voor hun steeds veranderende programma’s .
U bekend voor ?
Zo ja, bent u op het juiste spoor . Maar , dat betekent niet dat je nodig hebt om de nieuwste ” glimmende objecten ” te nemen in uw programma pelletkachel  Hopping iets sticks . Vaak is wat ontbreekt in een wellness-programma is de juiste combinatie van diensten op basis van de specifieke behoeften van uw bevolking , gecombineerd met een focus op het leveren van een uitstekende deelnemer ervaring .
Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen :
1 ) Lood met gezond gedrag te veranderen.
Bepaalde gedragingen – zijn – zijn de belangrijkste risicofactoren aangetoond gezondheidsresultaten beïnvloeden en negatief pelletkachel  trekken de hoogste zorgkosten . Ze zijn het gebruik van tabak , overgewicht , overmatig alcoholgebruik en medisch niet- naleving . Deze oven Gebieden samen met onbeheerde stress, onvoldoende slaap , weinig lichaamsbeweging en slechte voeding of dieet leiden tot het ontstaan ​​van chronische ziekte of aandoening verergeren .
Toonaangevende met persoonlijke lifestyle coaching en het gedrag van systemen gericht op het helpen van mensen die te verbeteren gedrag in belangrijke gebieden proefschrift kunnen – hebben een korte termijn en significante impact op uw resultaten . Bijvoorbeeld , studies tonen aan dat een roker Heb je stopt kan jaarlijks besparen gebruiken tot $ 7,800 per jaar aan roken gerelateerde medische kosten , terwijl de kostenbesparingen voor een zwaarlijvig persoon Heeft u verliest slechts 7 procent van zijn of haar lichaamsgewicht en bezig met gezonder gedrag kunnen oplopen tot $ 6,600 te zijn . Een diabetespatiënt Heb je Verbetert medische naleving door 10 procent te verminderen pelletkachel  kosten van de gezondheidszorg kan met 9 procent tot 29 procent .
Dus , met toonaangevende gedrag , kan niet voorwaarden leveren gezondheidsresultaten . Nog beter , scriptie gezondheid uitwisseling gevolgen meer dan alleen een enkele eis. Je zult te maken samen termijn betrokkenheid van medewerkers Bevorderen van een holistische kijk op hun gezondheid en empowerment coaches met em die hen zal helpen leven hun Best Life pelletkachel .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.