Payrolling in Nederland

Mijn baas was een tijdje op zoek naar een bedrijf die voor hem alle administratie en loonwerk overneemt. Bovendien moest deze specialist ook ervoor zorgen dat de medewerkers hun loon en administratie compleet verzorgd zouden krijgen door de specialist. Mijn baas vond dat het veel te veel tijd zou kosten om alle administratie in eigen handen te nemen, en met payroll hoopt hij dus sneller en meer te kunnen ondernemen.

Eerder deed mijn baas altijd de administratie, maar echter nam dit veel te veel tijd in beslag. Hij was namelijk één dag per week kwijt aan de administratie, terwijl hij deze dagen natuurlijk beter kan gebruiken voor de klanten, of het binnen halen van nieuwe klanten. Om deze reden heeft hij besloten om de administratieve taken uit handen te geven, zodat hij weer bezig kan zijn met de taken die een ondernemer heeft. Bovendien is het pakket vrij groot van een payroller, waardoor je vele kanten op kunt als onderneming.

Wil jij meer informatie verschaffen over payrolling, en ben jij benieuwd wat hier de kosten van zijn en wat het jou gaat opleven? Bekijk dan eens de website van de specialist op dit gebied! Klik op de linkjes voor meer informatie!

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.