Packstore staat voor u klaar

Bent u als bedrijf op zoek naar een specialist in Co-packing, logistiek en Fulfilment? Dan ben u hier bij Packstore helemaal goed. Vanuit een centraal gelegen magazijn in Ede voeren zij met een team gemotiveerde werkers een slim pakket aan logistieke diensten uit. Laat uw opdracht achter en Packstore gaat voor u aan de slag!

Packstore

Packstore biedt onder één dak wat u anders bij verschillende aanbieders op complexe wijze moet inkopen. Daardoor houdt Packstore de complete regie over al uw inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden, zoals het verpakken van goederen. Tevens kunnen wij uw goederen opslaan in ons moderne magazijn voor bijvoorbeeld de Fulfilment van uw web shop. Ook kunnen wij voor u de order picking uitvoeren van uw opdrachten.  Als u dat wenst, organiseren wij ook het transport daarvan op een professionele manier voor u.

Sociale werkplaats

Bij Packstore hebben ze onder andere mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met uitkeringsinstanties wordt mensen de kans geboden zich te ontwikkelen in de maatschappij. Wilt u meer weten over Packstore, de sociale werkplaats Ede? Ga dan naar de site en bekijk wat zij voor u kunnen betekenen. Voor vragen kunt u altijd contact met ze openen, ze staan graag voor u klaar.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.