Op naar de Seychellen

Weleens gedacht aan een reizen Seychellen? Dat zou u eigenlijk zeker eens moeten doen, want het is werkelijk een paradijs op aarde!

Op de Seychellen wonen ruimen 80.000 mensen waarvan de meesten, zo’n 90%, op het grootste eiland wonen genaamd Mahé. Een beduidend kleiner aantal mensen woont op het op een na grootste eiland, Praslin. Daar wonen zo’n 6000 mensen. Bovendien zult u tijdens uw reizen Seychellen merken dat sowieso maar weinig van de eiland bewoond zijn. Van de 115 eilanden leven er maar op 30 van deze eilanden mensen. En soms wonen er soms maar 10 mensen op een heel eiland. De meeste mensen die op een reizen Seychellen gaan kiezen daarom voor het grootste eiland Mahé. De hoofdstad is Victoria en is een van de kleinste hoofdsteden van de wereld met maar 35.000 inwoners. Meer dan de helft van de mensen op de Seychellen woont in de kleine steden.

De bevolking stamt voornamelijk af van Afrikaanse slaven en de andere inwoners zijn voornamelijk afstammelingen van immigranten uit Europa, India, China en diverse landen uit Arabië. Tijdens uw reizen Seychellen zult u dan ook een bonte mix van allerlei rassen en mensen treffen, die over het algemeen goed met elkaar overweg kunnen. Voor welke bestemming op de Seychellen u ook kiest, het is overal mooi en prachtig idyllisch. Het is werkelijk een paradijsje op aarde en zeker de reistijd waard. U zult zien tijdens uw reizen Seychellen dat je nog nooit zoiets hebt gezien.

De Seychellen worden dan ook vaak als huwelijkslocatie en/of als locatie voor een huwelijksreis gebruik. Niet zo verwonderlijk met zo’n prachtige omgeving en lieve bevolking. Omdat de eilanden zo afgelegen liggen, komen er veel flora en fauna voor op de eilanden die je nergens anders op de wereld tegenkomt. De Seychellen zijn ook geschikt voor vogelliefhebbers: er zijn heel veel soorten en bovendien veel vogels die komen overwinteren.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.