Ontwijken van ouder worden

Door de babyboom zijn er de laatste jaren opeens heel veel mensen oud geworden. Dit is iets wat mensen massaal niet wilden! Dat komt door het massale aanbod van producten van tegenwoordig. Bedrijven zagen hun kansen toen ze door hadden dat niemand eigenlijk oud wil worden. Oud worden betekent namelijk lelijker worden, gebreken krijgen. Het is al lang geleden dat mensen die oud zijn een functie van respect bekleedden. Nu is het vooral medelijden.

Mensen gebruiken tegenwoordig ontzettend veel media. Door het gebruik van internet laten mensen vaak ook nog ongemerkt, of opzettelijk, gegevens achter. Deze gegevens zorgen voor mooie kortingen. Voor bedrijven zijn ze echter super waardevol. Op basis van wat jij koopt, kunnen ze namelijk gerichtere reclame maken. Dat zie je dan terug, omdat je steeds meer gaat kopen. Je kunt het namelijk niet weerstaan om deze koopjes te laten liggen. Als je iets niet echt nodig hebt, dan moet je het ook niet kopen. Zo simpel is het.

Het is ook zo met ouder worden. Geef de strijd op, je wordt toch oud.  Verjongende crème en andere onzin, het houdt het niet tegen. Je kunt beter investeren in iets waarvan je wel baat hebt. Neem nou voedingssupplementen. Deze zorgen ervoor dat je de nodige vitamines in je lichaam krijgt. Die zijn erg belangrijk als je ouder wordt, omdat je lichaam ze steeds meer nodig heeft. Ga je voedingssupplementen bestellen? Dan moet je wel opletten dat je de goede koopt. Er zijn namelijk ook genoeg kwakzalvers actief. Er zijn voedingssupplementen die dingen bieden die mooier zijn dan de werkelijkheid. Als er pilletjes zijn die je bloedvaten schoon houden, dan moet je zelf kiezen of je dit gelooft of niet. Stop dus met dromen, en start met doen. Nuttige dingen doen. Jij kunt namelijk het beste voor jezelf zorgen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.