Online boodschappen doen bij Boodschappenboer

Ik heb al sinds ik op mezelf woon – dat is inmiddels 10 jaar – een gruwelijke hekel aan boodschappen doen. Ten eerste weet ik niet wat ik moet halen en door alles wat ik in de supermarkt zie neem ik dingen mee die ik niet nodig heb en de dingen die ik wel nodig heb vergeet ik. Daarnaast loopt er een hoop gestrest volk rond die de sfeer in een supermarkt niet beter maken. Heb je wel eens in een rij gestaan met zuchtende en kreunende mensen omdat ergens geen stickertje op zit en de cassière met het zweet op haar handen (én hoofd) een collega moet bellen voor de prijs? Dat zweet komt niet omdat ze haar collega’s moet bellen, maar omdat ze de frustratie van de mensen in de rij voelt. Dat moet toch anders kunnen mensen! Maar omdat ik dus zo’n hekel heb aan al dat gedoe in die supermarkt, heb ik een alternatief gevonden. Op Google ben ik op zoek gegaan naar  ‘boodschappen bezorgen Enschede’ en ‘boodschappenservice Enschede’ – ik woon namelijk in Enschede – naar een bedrijf die mijn boodschappen thuisbezorgd. EN die heb ik gevonden! Het bedrijf Boodschappenboer heeft een ideale website: ik zoek mijn producten uit en de bezorgen het de volgende dag (voor maar 2,95 verzendkosten) bij mij thuis.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.