Nooit alleen met Facebook

Zin in een persoonlijk praatje met een vriend of vriendin, maar je hebt geen zin de deur uit te gaan? Dat is ook helemaal niet nodig. Of wil je jouw oude buurmeisje of schoolvriendje van vroeger op de hoogte brengen hoe het nu met je gaat? Je hoeft alleen maar in te loggen via Facebook en je begint een gesprek. Natuurlijk kun je ook gewoon een privébericht achterlaten in de postbus van jouw vrienden en vriendinnen. Maar dan moet je je natuurlijk eerst wel aanmelden voor Facebook.

Aanmelden op Facebook is heel eenvoudig. Je gaat naar de website Facebook.com, vult een paar vragen in en klaar is Kees. Dat kost nauwelijks tijd. Je krijgt een mail van Facebook en als je dan op de activeringslink klikt, ben je ook een van de velen met een account. Nu kun je op Facebook inloggen. Krijg je het niet voor elkaar, dat gebeurt overigens zelden, dan kun je zoeken op login Facebook en kijken hoe je wél kunt inloggen. Als dat is gelukt kun je bij wijze van spreken de hele dag chatten met mensen uit jouw vriendenkring.

Vertel het je vrienden

Dus eerst op Facebook inloggen. Als je dat hebt gedaan, kun je eindeloos kletsen met vrienden, maar ook met vroegere klasgenootjes, ex-collega’s, mensen die je uit het oog bent verloren, maar toch weer eens wilt ‘spreken’. Dat is het mooie van Facebook. Met Facebook ben je nooit alleen.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.