Nokia Lumia 920 scherm reparatie

Nokia Lumia 920 reparatie

Smartphones zijn nu al bijna 20 jaar in de omloop. En hoewel ze voorheen vooral in het zakenleven werden gezien is het gebruik van smartphones onder particulieren sinds een paar jaar aanzienlijk toegenomen en domineert het intussen de mobiele telefoonsector. Dit komt mede door de uitbreiding van de mogelijkheden van de smartphones, een toename van de toegankelijkheid en een aantrekkelijk design. De smartphones van tegenwoordig hebben echter wel een keerzijde. Zonder de goede zorg kunnen er namelijk vrij snel defecten onstaan.

Wij van Vistarepair hopen u in dit geval te helpen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van een breed scala aan smartphones, waaronder de Nokia Lumia 920 scherm reparatie. U kunt bij ons onder andere terecht voor de reparatie van uw beeldscherm en de reparatie van aparte onderdelen zoals de camera of microfoons. Ook doen wij softwareuitbreidingen en zijn we een verkooppunt voor telefoonaccessoires.

U kunt online of telefonisch een afspraak maken. Meestal kunt u dezelfde dag nog ons filiaal in Haarlem bezoeken. De reparaties worden uitgevoerd door onze ervaren en gecertificeerde reparateurs en duren meestal niet langer dan één uur. Bij Vistarepair gebruiken wij enkel originele onderdelen, dus u bent gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.
U bent ook welkom voor een bezoek zonder afspraak, we kunnen u dan echter niet verzeker dat wij onmiddelijk kunnen helpen. In het geval u geen tijd heeft om langs te komen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw toestel op te sturen.

VistaRepair werkt met het ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten bezwaren.

Bezoek onze website (www.vistarepair.nl) voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.