Nieuw scherm nodig voor de Iphone 4?

De iPhone is een mooi toestel maar wat nu als het scherm kapot is? Het komt regelmatig voor dat je scherm van de iPhone kapot is en deze vervangen moet worden. Bij iPhone Onderdelen bieden ze diverse onderdelen voor de iPhone aan. Bij alle onderdelen zit het juiste gereedschap, zodat u direct zelf aan de slag kunt. Scherm iPhone 4 vervangen? Dat doet u bij iPhone Onderdelen.

Regelmatig problemen

Heeft u regelmatig problemen of helpt u regelmatig vrienden, familie en kennissen door hun iPhone te repareren? Bij iPhone Onderdelen kunt u een reparateur account aanmaken. Dit is een extra service voor een grote klant. Je kunt dan de benodigde producten bestellen via dit account tegen een lagere prijs, ongeacht de hoeveelheid. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de juiste spullen in huis heeft en het vervangen van iPhone onderdelen erg gemakkelijk gaat.

Verzenden van de onderdelen

De producten van iPhone Onderdelen worden kosteloos en snel verzonden. Als u bijvoorbeeld vandaag nog voor 20.00 een nieuw scherm besteld, heeft u het scherm morgen al in huis. Dat is wel zo prettig als je met kapotte spullen zit. Achterkant iPhone 4s vervangen? Ook dat regelt u bij iPhone Onderdelen. Op de site vindt u alle informatie en de onderdelen.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.