Mobiel abonnement verlengen

Abonnement verlengenWanneer uw contract bijna afloopt, kunt u kiezen om over te stappen naar een andere mobiele provider of uw abonnement verlengen. Op www.abonnement-verlengen.com vergelijkt u eenvoudig tienduizenden aanbiedingen voor het verlengen van uw abonnement, met één druk op de knop.

Vaak neemt uw provider voor het aflopen van uw huidige contract contact met u op om u een aanbieding voor abonnement verlengen te doen. Dit kan interessant zijn maar vaak kunt u online nog scherpere aanbiedingen vinden. Abonnement verlenging is beschikbaar met alle toestellen en ook sim only, net als de aanbiedingen die voor klanten die overstappen naar een andere provider te vinden zijn.

Verder is het interessant om er bij het verlengen van uw abonnement rekening mee te houden dat het komende jaar de nieuwe 4G standaard voor mobiel internet verder uitgerold wordt over Nederland. Om 4G bij het abonnement verlengen te kunnen gebruiken heeft u een toestel nodig dat de 4G / LTE technologie ondersteunt via de 800 Mhz band (welke 4G toestellen dit zijn vindt u hier). Verder heeft u een abonnement nodig waarbij u gebruik kunt maken van 4G. Vaak zijn dit de abonnementen met de grotere internetbundels.

Als u uw abonnement verlengt bij KPN of Hi heeft u het meeste 4G bereik. KPN biedt op dit moment namelijk 4G aan in het grootste deel van westelijk en zuidelijk Nederland. Vodafone en T-Mobile volgen met 4G in delen van de randstad, en de andere providers zijn nog niet gestart met de uitrol van 4G. Veel succes bij het abonnement verlengen!

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.