Minder werk om het zwembad te onderhouden

Er zijn verschillende manieren om de waarde van je huis te verhogen. In de rijkste buurten van Londen worden in huizen de grond in gegraven en prachtige nieuwe verdiepingen onder het huis gecreëerd. Zo verschijnen er zelfs bioscoopzalen of zwembaden onder het huis. Vaak verdubbeld dat huis al gauw in waarde in Londen.

Natuurlijk is dat niet voor iedereen mogelijk, wel kun je nog steeds een zwembad aanleggen om de waarde van je huis te verhogen. Het is dan al niet onder de grond het verhoogt nog steeds de waarde enorm. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om te hebben. Het wordt aangeraden om het zwembad tegelijk met een tuin renovatie aan te leggen. Zo kun je dus de stijl van je tuin baseren van het zwembad of andersom wat voor een prachtig resultaat zorgt.

Bij zo’n zwembad hoort natuurlijk een lamellen afdekking. Het bespaart je namelijk veel energie op onderhoud. Daarnaast maken de lamellen het mogelijk dat de gebruiker langer kan genieten van het zwembad, omdat de warmte beter wordt vast gehouden. De lamellen houden veel rommel en ongewenste gasten, zoals eenden, buiten het bad.

Je hebt veel keuze in lamellen en dan heb ik het niet alleen over de kleur. Een populaire keuze onder de zwembadlamellen zijn de solar lamellen. De solar lamellen zien er niet alleen schitterend eruit, maar zijn ook hartstikke veilig. Vroeger had je namelijk alleen de PVC lamellen. Tegenwoordig zijn er nu dus de PVC solar lamellen.

De solar lamellen zijn erg duurzaam en zorgen ervoor dat het elektrisch verwarmen van het zwembad haast niet meer nodig is. De solar lamellen maken optimaal gebruik van zonnewarmte. De warmte komt snel door de lamellen heen, maar wordt vervolgens goed vastgehouden. Het verdwijnt dus niet net zo snel als de warmte het zwembad gevonden heeft. Ook de solar lamellen worden gratis gerepareerd of vergoed in geval van storm of hagelschade.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.