Minder last van muggen ‘s nachts

Het is altijd lekker als het warm weer is, want bij warm weer kun je lekker buiten zitten en gaan er meer mensen naar het strand.  Het is bij warm weer alleen moeilijker om af te koelen. Dit kan worden opgelost door bijvoorbeeld het gebruik van ventilatoren en airco’s. Daarnaast wordt er met warm weer veel meer gezwommen, omdat je dan kan afkoelen. Toch blijft het soms moeilijk om af te koelen met heel warm weer.

Een groot nadeel van warm weer is dat er met warm weer veel meer muggen en vliegen zijn. Vliegen en muggen zijn altijd vervelend en moeten daarom buiten gehouden worden. Dat kan door alle ramen en deuren dicht te houden. Echter wordt het snel warm in huis als je de ramen en deuren niet opendoet. En met open ramen en deuren is het niet mogelijk om al het ongedierte buiten het huis te houden. Door horren voor ramen en deuren te plaatsen zullen er minder muggen en vliegen in huis kunnen komen.

Toch is het niet mogelijk om al het ongedierte buiten te houden. Als je consequent een hor voor alle ramen en deuren plaatst, want er moet altijd wel iemand naar binnen komen of naar buiten gaan, dan kunnen er nog muggen en vliegen binnenkomen. Het volledig afsluiten van ramen en deuren is dus niet mogelijk.

Het is ’s nachts alleen erg vervelend als er muggen of vliegen zijn. Zeker muggen kunnen ’s nachts voor overlast zorgen. Als je geen last van muggen wilt hebben moet je ook ’s nachts alle muggen en vliegen van je af houden. Door een klamboe kopen kun je deze muggen en vliegen van je af houden. Een klamboe helpt je zo om ook de laatste muggen en vliegen van je af te houden en het je ’s ochtends minder last van muggenbulten.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.