Mijn stage is op Curacao

Toen ik hoorde dat ik voor mijn opleiding een periode stage in het buitenland mocht gaan lopen wist ik al meteen waar ik heen zou gaan: Curacao. Ik had altijd gedroomd om daar eens heen te gaan en zo kon ik het mooi combineren. We hoorden al in het eerste jaar dat we dit aan het begin van het derde jaar zouden gaan doen, dus ik had nog tijd om te sparen. Ondertussen alvast fantaserend over hoe het zou gaan en wat ik allemaal zou moeten regelen. Zo schoot ook door mijn hoofd dat een auto wel handig zou zijn. Dus ik besloot om alvast internet erop na te slaan. Ik zocht op stage auto huren Curacao en kwam al snel uit bij www.stageautohurenopcuracao.nl. Een fijne en overzichtelijke site, waar ik goede ervaringen las, makkelijk een auto of scooter zou kunnen reserveren en daarnaast ook nog eens niet gek duur. Dat was alweer een check op mn lijstje.

De twee jaar studie vlogen voorbij en voor ik het wist was het al zo ver. Op het vliegveld nam ik afscheid van mijn familie, klasgenoten die ook op stage gingen en andere vrienden. Ik had mijn zomervakantie eraan vast geplakt en zou in totaal ruim 4 maanden weg blijven. Heel spannend, maar ook heel erg gaaf. Gelukkig ging ik niet alleen, maar wilde mijn klasgenote en beste vriendin ook wel naar Curacao. We hadden een stageplaats waar we gewone werkdagen maakten van half 9 tot 5 door de week, en af en toe een weekend oproepdienst zouden hebben, maar dit was slechts eens in de 4 weken. Het vliegtuig zette de landing in en gespannen maar met een grote glimlach keek ik naar beneden. Ik had zin in dit avontuur!

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.