Mijn nieuwe telefoon

Mijn vriend heeft sinds een maand een hele mooie smartphone. Ik heb er nog eentje van anderhalf jaar oud en ik wil heel graag dezelfde als hij. Hij heeft zelf zijn telefoon bij een dure provider met een heel uitgebreid abonnement. Ik kan dit niet betalen dus ik ben op zoek naar dezelfde telefoon maar dan met een ander abonnement, iets minder uitgebreid en eventueel bij een andere provider.

Ik woon zelf in het oosten des lands en daar is van sommige providers weinig bereik. Ik heb dus echt een goede provider nodig waar ik niet teveel hoef te betalen maar wel die super mooie telefoon er bij krijg. Ik heb alle sites van de providers al bekeken maar ik kwam er maar niet uit. Ik zocht een website waar ik alles goed kon vergelijken en ik kwam uit bij Castle telecom, daar hebben ze abonnementen van vodafone en abonnementen van t-mobile. 

Op deze website kan ik ze makkelijk vergelijken en kan ik het toestel wat ik graag wil hebben er ook nog eens bij krijgen. Ik ben erg tevreden, ook over de snelle levering van mijn nieuwe telefoon. Nu hoor ik er helemaal bij en hoef ik niet meer jaloers te zijn op mijn vriend zijn toestel. Ik vermaak me met alle nieuwe snufjes die er op deze telefoon zitten.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.