Mijn broer was verslaafd

Mijn broer is jarenlang werkloos geweest en hij kon maar geen leuke baan vinden. Echter heeft hij deze hedendaags toch gevonden, gezien het feit dat hij bij de sociale werkplaats Bunnik aan werk is gekomen. Mijn broer heeft het hier heel erg naar zijn zin en heeft tegenwoordig ook vrienden. Echter was dit in het verleden niet zo, en had hij destijds helemaal geen vrienden. Dit kwam doordat mijn broer game verslaafd was.

Mijn broer zat hele dagen achter zijn computer alleen maar te gamen. Hij had geen vrienden, althans geen echte vrienden die hij ook in het echt zag. Mijn broer had alleen vrienden op zijn computerspel en ging altijd online gamen met zijn zogenaamde vrienden op het internet. Echter is dit natuurlijk geen goede zaak, gezien het feit dat mijn broer op sociaal gebied een echte kluns was. Zo heeft hij ook nog nooit een vriendin gehad, en haalde hij enorm slechte cijfers op school. Daarnaast had mijn broer ook geen werk, maar sinds kort is hier dus verandering ingekomen.

Heb jij een arbeidshandicap of ben je al een geruime tijd werkloos en ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht. Neem dan eens een kijkje bij de sociale werkplaats Utrecht!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.