Metselbedrijf Hengelo en het ontwerp

In het algemeen, had metselbedrijf Hengelo het onderwerp duurzaamheid bij de renovatie van het oude gebouw hoogste prioriteit.
Dus ook op het gebied van verwarming en ventilatie. Het metselwerk is uitgerust met twee verwarmingssystemen en heeft een gas metselbedrijf Hengelo   condenserend waarde verwarming een pellet verwarmingssysteem. Verwarming met houtpellets is de zachtste resource Heizvariante, omdat ze zijn gemaakt van een hernieuwbare hulpbron en quasi ontstaan als een bijproduct in zagerijen. Met betrekking tot de milieu-impact, hebben het voordeel van pellet verwarmingssystemen metselbedrijf Hengelo   die grotendeels CO2-neutraal zijn. De ondergrondse tank voor de pellets in het metselwerk is 22 m3 en 17 tonnen materiaal bevat. Hij vorig jaar in een spectaculaire actie in een vijf-meter-diep gat de fenikshal tot zinken werd gebracht. De speciale kraan speciaal gevraagd noodzakelijk de Hindenburg straat zelfs te blokkeren.

Naast de twee primaire verwarmingssystemen ook stroomt iets anders die zich in het huis te verwarmen rechtstreeks naar het metselbedrijf Hengelo   verwarmingssysteem voordoet. Dus, bijvoorbeeld, de afvalwarmte van de koeling eenheden voor catering en keuken onmiddellijk terug in de warmteopslag wordt geïnjecteerd.

De temperatuurcontrole van ventilatie voor evenementenruimte, keuken en restaurant is de taak van een warmtewisselaar cross flow, metselbedrijf Hengelo   dat voorziet in warmteterugwinning. Zonder het doen van een lucht-uitwisseling plaatsvindt, de pijp die kruisen is de verwarmde uitlaat lucht bladeren het gebouw, eerder met de frisse lucht wordt gezogen door de. Dus verwarmt de koele buitenlucht automatisch bij het invoeren van het metselbedrijf Hengelo   gebouw.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.