met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is voor mensen die zich in hun carrière voor een uitdaging staan en die zich willen oriënteren. loopbaancoaching is voor staf die verkennen wat de banenmarkt voor alternatieven biedt en die uit hun professionele leven willen grijpen wat er in zit.

Toe aan een nieuwe mogelijkheden

Die kansen zullen komen uit veranderingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van ´ik kanlmoet dit helemaal niet doen´ tot ´ik ben uitgekeken´. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo leuk vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe loopbaan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen ontslagen wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer aan de slag wilt.

Als je meer zelf notie nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om inzichtelijk te krijgen waar jouw kansen liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar je helemaal op je plek zult zijn

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat ontdekken door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw inspiratie uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een verhelderende inzicht hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Opleiding en Educatie met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.