Met eten je libido verhogen

Helaas kammen veel mensen in Nederland met een laag libido. Zonde, want het is iets dat als leuk, lekker en plezierig moet worden ervaren. In plaats daarvan zorgt het er bij veel Nederlanders voor dat ze moeite hebben om een leuke nacht te beleven met hun partner of een onenightstand te beleven. Hierbij wil ik jullie extra tips geven wat je er zelf aan kan doen om je libido te verhogen.

Pinda’s
Als eerst kun je pinda’s gaan eten. Waarschijnlijk had je niet verwacht dat ik hiermee ging beginnen. In pinda’s zitten namelijk de stof histidine. Dit zorgt ervoor dat je een extremer orgasme krijgt. Lekker even een bakje nootjes eten tijdens Netflix verhoogt dus jou zin in de chil.

Basilicum
Door dit kruid stijgt je libido. Het zorgt voor een betere bloeddoorstroming en je wordt er extra vruchtbaar van. Vanaf nu wat extra basilicum door je spaghetti met tomatensaus.

Watermeloen
Een watermeloen helpt niet alleen tegen de dorst bij warm zomer weer. Het bevat ook citruline en arginine. Deze aminozuren zorgen ervoor dat je aderen ontspannen en hierdoor neemt je libido toe.

Spaanse pepers
Je gaat niet alleen zweten van de stof Capsaïcine. Het zorgt ervoor dat je hartslag toeneemt het bloed sneller naar je geslachtsdeel stroomt. Op deze manier weet je zeker dat je libido toeneemt. Nog een ingrediënt voor door de pasta.

Libidopillen
Om je libido een extra boost te geven kan je ervoor kiezen om een libidopil te gebruiken. Deze pillen zijn gebaseerd op natuurlijke producten, mineralen en vitaminen en zorgen ervoor dat je libido binnen enkele tijd een natuurlijke boost krijgt. Het is vergelijkbaar met een vitamine pil die enkel bestemd is voor je libido. Het merk libidoforte zorgt er op natuurlijke wijzen voor dat jij dus het libido krijgt dat je graag wilt. Geen slechte nadelen alleen maar lust en plezier.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.