Merkkleding inkopen bij City of Sails

Wilt u graag nieuwe merkkleding inkopen voor uw eigen winkel? Zoek dan niet verder, want bij City of Sails zit je goed!

Merkkleding inkopen bij City of Sails

Het label van City of Sails is ongeveer 2 jaar actief op de markt. Ze richten zich vooral op het midden en hoogsegment. Ze zijn momenteel bezig met de nieuwe City of Sails zomer 2014 collectie, ook wel “ The world is My Native Home”  genoemd. Dus als u slim bent, wacht u niet langer, maar bestelt u snel bij City of Sails!

De bedrijfsnaam van City of Sails is voortgekomen uit Australie. De metropool Sydney – die bij iedereen wel tot een verbeelding spreekt – wordt ook wel vaak de city of sails genoemd. Bij Sydney wordt vaak bij veel mensen de associatie van de ‘no worries’ lifestyle opgeroepen. Ook wordt er veel gedacht aan een luxe achtige denkwijze. Dit komt ook terug in het merk. Het gaat namelijk om een luxe casual-collectie, met een unieke Nederlandse signatuur.

Het label van City of Sails heeft verschillende merkkleding: polo’s, t-shirts, knits, rugby shirts, sweaters, shirts en bermuda’s voor dames en heren. De collectie heeft een geweldige stofkwaliteit met fijne detaillering, weinig branding en leuke stoere washings.

Wilt u ook kleding inkopen bij City of Sails? Bekijk dan gewoon even hun website en vraag een brochure aan.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.