Meer uit uw PC of laptop halen

Doordat de PC en laptop een belangrijk onderdeel is geworden van ons dagelijks leven, zowel op ons werk als thuis, is het goed om daarin te blijven ontwikkelen.

Veel mensen zijn dagelijks bezig met hun PC of laptop, vooral zakelijk maar ook privé zijn we daar iedere dag druk mee. Er is een ruim assortiment PC boeken die ons daarbij kunnen helpen.

De meeste software die we gebruiken heeft veel meer mogelijkheden dan dat we benutten, door het lezen van boeken over bepaalde software of een werkgebied, kunt u alles halen uit de software die u gebruikt. Ook in uw carrière kunt u daarvan dus profiteren, het zal uw ontwikkeling in uw werkgebied versnellen. Wij hebben een ruim assortiment ICT boeken voor ieder leerniveau.

Deze leerboeken zijn in eerste instantie uitgegeven om op scholen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld op MBO opleidingen richting ICT. Maar deze boeken kunnen ook uitstekend worden ingezet voor zelfstandige ontwikkeling, door deze als cursusboeken in te zetten.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.