Mediator inschakelen bij conflicten is verstandig

Mediator inschakelen? Zit je er over na te denken een mediator in te schakelen? Misschien omdat je er van hebt gehoord via een vriend of vriendin, een familielid misschien? Maar weet je eigenlijk helemaal niet wat een mediator, of bemiddelaar, inhoud? Dan ben jij niet de enige, veel zaken die door een mediator opgelost hadden kunnen worden, zijn in plaats daarvan voor een rechter verschenen. Wat op zichzelf nou ook niet de grootste ramp is, de zaak wordt immers opgelost, maar een mediator inhuren kan wel veel tijd en geld besparen. Wat weer voordeliger is voor jou. In deze blog lichten wij een mediator toe, wellicht is dit een geschikte mediator voor jou.

Mediator

Een bemiddelaar inhuren is niet niks, er is immers vaak veel aan vooraf gegaan. Maar wanneer een conflict gewoon niet meer op te lossen is, omdat je bijvoorbeeld geen contact meer met de andere partij hebt, of het contact zo slecht is dat je beter geen contact kunt hebben, dan is het verstandig een bemiddelaar in te huren om jullie te helpen een oplossing voor het probleem te vinden, één waar beide partijen tevreden mee zijn natuurlijk. In mijn geval was het inhuren van een mediator het beste wat ik en mijn man konden doen, na een jarenlange ruzie met onze buren waren we het al flink zat, en toen er een brand uitbrak die beide huizen beschadigde, toen was de relatie met onze buren niet meer te redden. Wij hebben toen een mediator in vertrouwen genomen.

Mediation

Meer weten over mediation? Kan jij je nu vinden in mijn verhaal omdat je zelf ook een soortgelijk probleem hebt of iemand anders kent die dit heeft? Dan kan ik mediation zeker aanraden, het heeft mij en mijn man fantastisch geholpen waardoor alle zaken met onze buren snel geregeld konden worden. Raadpleeg één van de linkjes in deze blog om contact op te nemen of zoek met behulp van het internet naar mediation.

mediator

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.