Manieren om een lange afstandsrelatie via internet om te zetten in een normale relatie

Laten we veronderstellen dat je iemand ontmoet online en die persoon lijkt de liefde van je leven te zijn, maar hij/zij leeft ver weg van jou. Is het de moeite waard om je tijd door te brengen in een lange afstandsrelatie met deze persoon?

Wat als deze persoon echt je soulmate is?

U kan worden verrast hoeveel een relatie kan groeien als je eraan werkt. Als u enkele eenvoudige regels kent en deze kunt toepassen , kan je relatie groeien tot een van de meest succesvolle en gelukkige relaties die ooit heeft bestaan.

Afstand, gecombineerd met telefoontjes en schrijven, elektronisch of via de gewone post, kan
een benijdenswaardige intimiteit bevorderen die voortvloeit uit het leren over elkaars kwaliteiten, waarden en manieren van denken, gevoeligheden, dromen, en aspiraties. Dit soort intimiteit kan uw samenkomen veel specialer maken.

En, alsof relaties niet ingewikkeld genoeg zijn, is relaties hebben over een lange afstand
enorm uitdagend. Lees de volgende regels en probeer ze in gedachten te houden en toe te passen:

1. De kwaliteit van een relatie zal stijgen als beide mensen het vermogen ontwikkelen om gevoelens openlijk te delen met elkaar. Wees niet bang om je partner te vertellen wat je echt nodig hebt en wat je wil van hem of haar, hij of zij verdient de waarheid te kennen en zelf te beoordelen of ze dit kunnen geven.
2. Maak van uw relatie een hoge prioriteit, vermijd het afzeggen van bijeenkomsten of het beÎindigen van een telefoongesprek.
3. Houd dagelijks contact. Als grote telefoonrekeningen een probleem vormen, verstuur e-mails, brieven, kaarten of zelfs faxen. En als je dat doet maak contact, niet alleen het aan de praat houden, maar houd elkaar op de hoogte over de dagelijkse aspecten van het leven. Zo is ieder van jullie zich bewust van hoe de ander denkt, voelt en ontwikkeld. Nachtelijke gesprekken en doordachte brieven kunnen voor veel zorgen van wat er belangrijk is in de lange termijn: je doelen, waarden en dromen.
4. Wees bereid om flexibel te zijn. Vertel je partner hoeveel je aan hem of haar denkt
en je scoort een aantal belangrijke punten. Zo zullen ze je meer missen en je zult ervoor zorgen dat ze een constante drang hebben om je te zien. Maar wees niet bezitterig. ParanoÔde zijn en uw partner beschuldigen zal er alleen maar voor zorgen dat twijfel, onzekerheid en spanning tussen u en uw partner ontstaan. Geen van deze zal helpen om de relatie succesvol te ontwikkelen

Als uw partner echt bij je wil zijn, dan wil hij/zij niet voor eeuwig wachten om jou
naast hem of haar te hebben. Zolang jullie beiden elkaar vertrouwen, elkaar informeren over uw persoonlijke leven, in contact blijven, kan je relatie een gelukkige normale relatie worden.

Uiteindelijk is een fantastische relatie je doel – toch?

Dit bericht is geplaatst in Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.