Luxe pennen graveren

Het graveren van luxe pennen is een goed idee wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor uw vrienden, collega’s of familie. Een gepersonaliseerde pen wordt door veel mensen gewaardeerd. Ga maar na, een fijn schrijfwaar waar ook nog uw naam op staat? Dat kan niet anders dan een geslaagd cadeau zijn!

Welke pennen graveren?

In principe kun je pennen op twee manieren ‘graveren’. Bij de eerste manier kun je op grote schaal pennen voorzien van een logo. Dit noemt men ook wel bedrukken. Bedrukken van pennen gebeurt vaak op plastic pennen. Deze worden ter vergroting van de naamsbekendheid uitgedeeld en kosten per stuk erg weinig. De tweede manier is door de naam of het logo daadwerkelijk te graveren in de pen zelf. Vaak worden hier luxe pennen voor gebruikt omdat deze daar het meest geschikt voor zijn. Luxe pennen graveren kunt u bijvoorbeeld laten doen bij een gespecialiseerde zaak maar een juwelier kan er in de meeste gevallen ook goed mee uit de voeten.

Welke merken pennen graveren?

Er zijn verschillende merken die geschikt zijn om te graveren. Bijvoorbeeld een Parker pen, een Sheaffer pen of een Waterman pen graveren kan bij verschillende webshops. Een goed voorbeeld van zo’n webshop is de webshop Exclusieve-pennen.nl. Daar vindt u een groot assortiment met te graveren pennen, met verschillende merkpennen. Luxe pennen graveren hoeft geen dure aangelegenheid te zijn als u de goede aanbieder uitzoekt.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.