Limousine huren – maak je huiswerk

Als je een limousine service wilt inhuren dan moet je uw huiswerk maken en de prijzen van verschillende aanbieders vergelijken. Soms kunnen gebruikers kiezen voor goedkopere diensten voor evenementen die niet te speciaal zijn, proms bijvoorbeeld, maar de kwaliteit van de dienstverlening is ook een beetje lager in dergelijke gevallen. Echter, voor belangrijke gebeurtenissen zoals bruiloften, hebben mensen de neiging om te zoeken naar een betere kwaliteit en service. U kunt verrast zijn om te zien hoe sterk de prijzen kunnen variëren tussen de verschillende firma’s.

Hier zijn enkele van de redenen die deze discrepantie kunnen veroorzaken:

Limousine merk en model

Een voor de hand liggende factor die de huurprijs van de limousine beïnvloedt is het type voertuig. Je betaalt meer voor een Hummer dan voor een gewone Lincoln. Zo betaal je ook meer voor een stretch limousine. Met dit in het achterhoofd kunt u het type voertuig kiezen dat het beste past bij uw behoeften.

Extra service pakketten

In bepaalde gevallen is de totale prijs inclusief bepaalde extra’s zoals een gevulde bar, maar meestal betaal je meer als je bepaalde dranken in de limousine laat voorzien.

Het bedrijf

De prijs wordt ook beïnvloed door de dienstverleners. Als een limo service operator eigenaar is en ook werkt als chauffeur zal de prijs naar alle waarschijnlijkheid goedkoper zijn in vergelijking met een bedrijf dat personeel in dienst heeft. Echter, het kan vrij lastig zijn om een bedrijf te vinden dat op deze manier werkt.

Bron: http://www.limoverhuurservice.be/1/post/2014/03/limousine-service-wat-zijn-de-factoren-die-invloed-hebben-op-de-prijs.html

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.