Leuke veilingen voor mijn vrouw

Mijn vrouw vind het enorm leuk om allerlei goedkope spullen te kopen. Mijn vrouw gaat vaak naar de kringloop, om goedkoop leuke artikelen te scoren. Sinds kort heeft zij ook veilingen ontdekt, zo vind zij het hartstikke leuk om mee te bieden op de deurwaarder veiling. Dit zijn veilingen waar artikelen worden verkocht die zijn ingenomen door de deurwaarder bij mensen die bijvoorbeeld niet op tijd zijn of haar rekeningen betaalden.

Al vanaf dat ik mijn vrouw ontmoet heb, is zij verzot op het doen van goedkope aankopen. Zo hebben wij vorig jaar enorm veel spullen moeten verkopen, gezien het feit dat zij ook vaak veel onnodige dingen inkoopt. Hier ben ik natuurlijk niet al te blij mee, gezien het feit dat er op deze manier enorm veel geld verloren gaat zodra je al het uitgegeven geld bij elkaar optelt. Hedendaags bespreekt mijn vrouw altijd eerst met mij of iets nuttig is om te kopen, zo kijk ik dus ook vaak met haar mee zodra zij mee biedt op de veilingen. Op deze manier voorkom ik onzin.

Wil jij meer weten over deurwaarder veilingen en veilingen faillissement? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande blog en kom meer te weten over deze leuke veilingen.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.