Leer hier hoe je lingerie voor je vrouw moet kiezen

Lingerie. Het is leuk om te geven en voor de vrouw helemaal leuk om het als cadeau te krijgen. Daarbij is het ook meteen het meest moeilijke (kerst)cadeautje om uit te kiezen. Voordat het zover is, geven wij je alvast enkele tips voor het kopen van het juiste ondergoed voor je vrouw of vriendin. Kies je het juiste lingerie setje uit, dan staat je zeker een mooie verschijning in jouw gegeven cadeau te wachten.


Tip 1: Neem een al gekocht setje mee naar de winkel

Neem een setje, of nog beter meerdere setjes indien mogelijk, van je vrouw mee naar de winkel, omdat de maten van lingerie per merk kunnen verschillen. Kies dan ook een winkel waar een verkoopster je gegarandeerd zal kunnen helpen. Ga het nou niet alleen proberen, want tussen al dat enorme aanbod ga je het als man absoluut niet redden. Als de vrouw in de winkel de setjes die je hebt meegenomen eenmaal heeft gezien kan ze je ongetwijfeld verder helpen.

Tip 2: Kies niet iets te pikants uit

Ook al is lingerie heel erg sexy, een vrouw wil toch ook comfort hebben en dat is een van de hoofdredenen dat ze lingerie dragen. Dus, sexy is okay, maar het moet wel goed zitten en op de juiste plekken. Veel vrouwen willen er niet als een porno actrice uitzien, dus kies iets uit wat ze ook comfortabel onder haar dagelijkse kleren zou kunnen dragen.

Tip 3: Hou haar persoonlijkheid in gedachten

Is je vrouw of vriendin erg sportief, dan zit het er dik in dat ze niet van kant zal houden. Kleedt ze zich wat klassieker, dan zal ze er vast dol op zijn. Ook kun je wat ze mooi vindt uit haar eigen lingerie collectie op maken.

Tip 4: Geen kleurrijke setjes graag

Hou het veilig en koop geen kleurrijke lingerie. De meeste vrouwen willenniet dat hun lingerie gezien kan worden. Een rood bandje van de bh bijvoorbeeld, valt al veel eerder op dan een zwarte. Dus hou de kleuren minimaal.

Tip 5: Bewaar het bonnetje!

Het is niet echt iets wat mannen zo gauw doen, maar bewaar na aankoop van de lingerie set het bonnetje. Het kan namelijk – ondanks onze tips hierboven – toch nog mis gaan. Je koos een string en je vrouw heeft liever slipjes. Het zit hem in de details. Maar als jij het bonnetje bewaart, kan ze je cadeautje altijd nog gaan ruilen.

Tip 6: Samen lingerie kopen

Veel mannen vinden het moeilijk, of zien het simpelweg niet zitten om zelf lingerie te gaan kopen. Dan kun je altijd nog samen voor lingerie gaan shoppen. Op die manier kun je zelf ook aangeven wat je leuk vindt en kom je beter tot een keuze die voor jullie allebei passend en naar smaak is.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.