Lampen voor in huis

Voor in ons nieuwe huis hebben we heel veel nieuwe spullen nodig. Nieuwe meubels als kastjes, banken en stoelen. Maar ook nieuwe accessoires, bestek en servies. Het is stuk voor stuk een lange zoektocht naar spullen die passen bij ons. Het moet modern zijn maar ook tijdloos. Hip, maar niet dat we het over een jaar weer moeten veranderen.

Ik heb een heel aantal spullen via marktplaats en andere tweedehands zaken kunnen krijgen. Dit scheelde mij heel wat geld en daar ben ik ontzettend blij mee. Nu werd het tijd om leuke accessoires aan te schaffen en uit te zoeken. We begonnen met mooie verlichting, zodat de kamer er opperbest uit komt.

Hanglampen zijn misschien nog wel de moeilijkste keuze, je moet eerst een plek vinden waar ze moeten komen te hangen en dan moet je nog een mooie lamp vinden die past bij het interieur, niet te groot in de woonkamer en wel lekker opvallend in de eetkamer.

Plafondlampen zijn er in allerlei verschillende vormen en maten, plat tegen het plafond. Of een hanglamp voor boven de eettafel. Je hebt kroonluchters maar ook lampen met een grote kap. Of een heel modern kunstwerk met veel glaswerk. Het is lang zoeken maar we komen er wel uit.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.