Klantbeoordelingen, webshop reviews en beoordelingen

Klantbeoordelingen en reviews zijn HOT!

Klantbeoordelingen vindt je tegenwoordig op iedere website. Zeker iedere zichzelf respecterende webwinkel beschikt tegenwoordig over beoordelingen en reviews. We hebben een klein onderzoekje gedaan in samen werking met Reviewspot alwaar je gratis klantbeoordelingen kunt verzamelen. In dit artikel geven we tips om hier mee om te gaan.

Heb je een webshop? Ga met beoordelingen aan de slag:

De tip van ons is duidelijk. Ga zo snel mogelijk aan de slag om zoveel mogelijk webshop recensies voor je webwinkel te verzamelen. Deze reviews en klantbeoordelingen van consumenten zorgen voor een hogere conversie in je webwinkel. Er zijn veel externe sites alwaar je reviews kunt verzamelen. Je kunt ook beoordelingen verzamelen op je eigen webshop maar het verdient de voorkeur op een andere site daarmee aan de slag te gaan. Dit zorgt namelijk voor meer vertrouwen en je webwinkel komt betrouwbaarder over.

Hoe krijg je zoveel mogelijk klantenbeoordelingen?

Mensen zijn  best geneigd om je webshop te beoordelen als je hen daarom vraagt Wij raden u aan om nadat een klant heeft besteld hen om deze gunst te vragen. (indien u te laat heeft geleverd, kunt u beter deze vraag achterwege laten…). Maar goed er van uit gaande dat uw niveau van service in orde is en dat uw bestellingen op tijd de deur uit gaan en goed aankomen, is het helemaal niet zo’n gek idee uw klanten om een recensie te vragen. Dit kan middels bv. een widget op uw eigen site, maar ook kunt u uw klanten per mail vragen om een review.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u kijken op Reviewspot.nl. Zij hebben een speciale pagina met tips voor webshops, zie: Reviewspot keurmerk.klantbeoordelingen

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie, Wetenschap. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.