Kinderfeestjes in Hengelo organiseren wij voor u!

Welkom bij het pannenkoekenhuis voor het leukste kinderfeestje in Hengelo. Vroeger was er op deze plek een kerk met daarbij een klooster dat nu is verbouwd tot een unieke plek voor de horecasector. Wij verrassen u dit jaar met een overheerlijke kerstbrunch. Vindt u groentesoep erg lekker? Onze gerechten worden geserveerd met frites en rauwkost. Een biertje of een wijntje na de maaltijd? Wat vindt u het lekkerst op de pannenkoek?

Vier je kinderfeestje bij ons pannenkoeken eethuis. Arrangementen 2.3.4.5 voor kinderfeesten in Hengelo gaan in samenwerkingsverband met een spel Ontvangst met onbeperkt ranja en cadeautjes uitpakken van je vrienden en vriendinnetjes? Met de kinderen naar de speeltuin? Dat kan bij ons met daarbij een heerlijke pannenkoek. Wij passen ons aan op uw wensen zodat het feest naar uw smaak wordt gevierd. Wij hebben suikervrije pannenkoeken Een pannenkoek is voor de meeste kinderen al een feest op zich, maar er is veel meer…

Reserveer voor het kinderfeestje in Hengelo!

Reserveer direct op onze website. Wij staan voor u klaar met de lekkerste pannenkoeken op woensdag tot en met zondag. U kunt bij ons ook pannenkoeken afhalen. Voor meer informatie neemt u een kijkje op onze webpagina. Wij zijn ook te vinden op Facebook en neem daarom een kijkje op de Facebook pagina!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.