Kinderdagverblijf Friesland

Breng je kind naar een kinderdagverblijf in Friesland

Voor ouders is het niet altijd even gemakkelijk om hun kinderen na school op te vangen. Zij hebben bijvoorbeeld nog afspraken voor hun werk staan, moeten een lang stuk rijden voor ze thuis zijn, enzovoorts. Om te voorkomen dat je kind een lange tijd op school moet blijven, kun je het kind aanmelden bij een kinderdagverblijf in Friesland. Het kinderdagverblijf vangt je kind op na school, zodat deze fijn met andere kinderen kan spelen. Ook kun je een kind in de ochtend naar het kinderdagverblijf brengen en deze aan het eind van de dag weer ophalen, als je kind nog niet naar school gaat. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een kinderdagverblijf in Friesland.

Voordelen van een kinderdagverblijf in Friesland

Bij een kinderdagverblijf in Friesland worden kinderen vaak opgevangen in groepen van circa 10 kinderen. Dit maakt het voor je kind makkelijker om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! Na school is de setting immers anders, dan in de klas. Daarbij komen er vaak ook kinderen van andere scholen naar een kinderopvang. Daarbij heeft een kind bij een kinderdagverblijf verschillende speeltoestellen om op te spelen. Iets wat het kind thuis vaak niet heeft! Zo kan het voor een kind ontzettend leuk zijn om bij het kinderdagverblijf te zijn.

Verschil tussen een kinderdagverblijf in Friesland en gastouders

Naast de mogelijkheid om je kind naar een kinderdagverblijf in Friesland te brengen, kun je ook voor het inschakelen van een gastouder kiezen. Bij een gastouder wordt een kind in een kleinere groep opgevangen. Een voordeel van een gastouder is het feit, dat het kind bij iemand thuis ontvangen wordt. Deze omgeving lijkt meer op een eigen thuis voor het kind, dan de omgeving die een kinderdagverblijf hen biedt.

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.