Kiezen voor vaccineren in Amsterdam

Bent u u op zoek naar een arts die u kan Vaccineren in Amsterdam of omgeving? Gaat u op een belangrijke zakenreis of heeft u een mooie vakantie geboekt waar u ten volle van wil blijven genieten? Neem dan de juiste voorzorgsmaatregelen in acht en zoek van te voren uit of en welke vaccinaties verplicht of aanbevolen zijn voor de plaats van uw bestemming. Wij raden u Thuisvaccinatie.nl aan, waar een ervaren huisarts bij u langskomt om u uw inentingen te geven. Thuis of op uw werk, ’s avonds of in het weekend. Door de werkwijze van deze organisatie bepaalt u zelf waar en wanneer u uw vaccinaties ontvangt. 

Voorbereid op reis

Afhankelijk van uw bestemming is het mogelijk dat één of meer vaccinaties verplicht zijn. Hierbij spelen ook de duur van uw reis en uw gezondheid een rol. Zo worden bepaalde vaccinaties wel aan ouderen en/of chronisch zieken gegeven, maar hoeft u deze niet te krijgen. Thuisvaccinatie helpt u hierbij!

WAT IS THUISVACCINATIE?

Thuisvaccinatie.nl geeft u alle vaccinaties voor uw reis. Zoals gezegd komt er een huisarts bij u langs om u deze te geven en bepaalt u zelf op welk moment dit is. Hierdoor hoeft u niet langer afhankelijk te zijn van de -vaak- volle agenda van uw eigen huisarts. Daarnaast kunt u door enkele simpele stappen volgen, erachter komen of en welke vaccinaties er voor uw bestemming verplicht zijn. Bezoek de website van Thuisvaccinatie voor meer informatie over de verplichte en aanbevolen vaccinaties van uw bestemming!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.