Kies de juiste wandlamp

Bent u op zoek naar een moderne wandlamp? U heeft uw huis (opnieuw) ingericht, daar horen natuurlijk ook de passende wandlampen bij. De keuze in wandlampen is tegenwoordig enorm. Voor iedere interieur is er wel een passende wandlamp te vinden. Of nu gaat om moderne slaapkamer of klassieke woonkamer.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wandlampen worden vaak aanvullend gebruikt, als accentverlichting naast de plafondlampen of inbouwspots. We kunnen hierbij een onderscheid maken in wandlampen met een traditionele halogeenlamp of spaarlamp en LED wandlampen. Er wordt echter steeds vaker gekozen voor de energiezuinige LED wandlampen. Wandlampen zijn op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan schilderijverlichting, de wandlamp bij de entree of zelfs buiten aan de gevel.

Sfeer & stijl

Bij de keuze voor de juiste wandlamp voor de inrichting van uw interieur let u uiteraard op de stijl die past bij de overige verlichting en meubels. In een modern interieur kiest bij voorbeeld voor geborsteld RVS of chromen wandlampen. In een klassieke of landelijke interieur neemt u bijvoorbeeld een combinatie met hout of stof. Veel wandlampen zijn leverbaar in complete series, van hanglamp tot wandlamp.

Kortom; met juist gekozen wandlamp maakt u uw interieur pas echt van u.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.