Jouw auto naar de sloop brengen

Als je een ernstig ongeluk hebt gehad met jouw auto dan kan die zo erg beschadigd zijn geraakt dat de auto niet meer goed kan werken. Ook als jouw auto al flink wat jaren achter de rug heeft kan een reparatie van jouw voertuig te veel kosten met zich mee brengen. Je hebt in die beide gevallen de mogelijkheid om jouw auto naar de sloperij toe te brengen. Bij sommige autosloperijen kun je jouw auto ook op laten halen omdat je niet meer veilig met de auto over de weg kunt rijden.

Bij de autosloperij moeten ze aan de strenge eisen die gesteld worden door milieu ambtenaren voldoen om auto’s te mogen slopen. Je bent er dus altijd zeker van dat je auto bij een autosloperij op de juiste manier gesloopt wordt. De vloeistoffen worden uit de auto gehaald en ook de vele onderdelen worden op een vakkundige manier uit de auto gedemonteerd. Je krijgt vervolgens nog eens een vergoeding voor jouw auto ook zo ook bij een Peugeot sloperij, dus wat wil je nog meer.

Als je jouw auto naar de sloperij brengt ben je in een klap af van de auto. Als je het vrijwaringbewijs laat zien aan de verzekering hoef je de premie die je maandelijks betaalt niet meer te voldoen, en ook de wegenbelasting voor dit voertuig wordt dan stopgezet. Als er toch nog iemand met de auto gaat rijden dan ben jij niet meer aansprakelijk omdat de auto niet meer op jouw naam staat. Je ‘’verdient’’ dus eigenlijk geld aan de verkoop van jouw auto aan de autosloperij.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.