Je oude lijf terug van voor je zwangerschap

De geboorte van je kindje is een geweldige ervaring. Je leeft er negen maanden naartoe en voelt je kindje steeds meer bewegen. Onwijs spannend natuurlijk hoe jouw kindje er straks uit gaat zien. Wat voor karakter zou hij of zij hebben? Een ding is zeker, je bent meteen verliefd op jouw prachtige zoontje of dochtertje.

 

Na de bevalling begint de drukste tijd. Zo’n klein, pasgeboren baby’tje heeft namelijk veel aandacht nodig. Luiers die verschoont moeten en het kindje in bad doen. Maar ook midden in de nacht een flesje geven of aan de borst. ’s Nachts kun je vaak niet meer aan een stuk door slapen en ’s ochtends wordt je ook weer vroeg gewerkt door je kindje. Gebrek aan slaap is normaal voor de eerste maanden van het leven van je kindje. Hoe ouder ze worden, hoe meer tijd er tussen de voeding kan zitten. Dat scheelt heel veel ’s nachts.

 

Je leven verandert enorm na de komst van een kleintje, ook als je al meerdere kinderen hebt. Want eentje erbij maakt het allemaal nog net iets drukker en chaotischer. Voor een peuter of kleuter zorgen terwijl je net een baby hebt gekregen is zeker een uitdaging.

 

Bijna iedere vrouw merkt naast de groter verandering in haar leven ook een groter verandering van haar lichaam. Je lichaam veranderde natuurlijk enorm tijdens de zwangerschap en waarschijnlijk ben je een paar kilo’s aangekomen. Dit is volkomen gezond. Na verloop van tijd raak je dit gewicht weer kwijt. Bij sommige vrouwen gaat dit vanzelf maar bij anderen is er het een en ander voor nodig. Sporten bijvoorbeeld, maar hoe doe je dat als je een baby krijgt? Want haal je de tijd en de zin vandaag om een uur in de sportschool te gaan staan? Een slimme oplossing daarvoor is de Latex Waist trainer, op deze manier komt je taille weer terug. De Waist Trainer bestellen kan op de site van Latex Waist Trainer.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.