Jacuzzi in de tuin is genieten

materiaal jacuzzi in de tuin is genieten voorbereid voor de studio , met de recente album , ze benaderd met een andere snelheid .

Met niet al het materiaal klaar voor opname, werd de band in de studio geopend voor nieuwe mogelijkheden.

” Voor de eerste keer , hebben we een aantal schrijven in de studio , ” zei hij . ” Dat leidde tot meer experimenteren en laten de liedjes doen verschillende dingen .

” Het soort van nature gebeurd . Met de tijd, het soort van laten we proberen een aantal dingen die we normaal niet zouden doen – laat de nummers gaan en staan ​​waar ze wilden gaan , en niet echt terug naar een bepaald soort geluid te houden ” .

Onconventionele sinds oprichting , Jacuzzi Boys werden gevormd na Gonzalez zag Alcala en drummer Diego Monasteri presteren als een duo .

” Het was een beetje een rampzalige show ” Gonzalez zei met een lach . ” Niet dat we echt grote spelers nu , maar in die tijd was het echt ruw. Maar , ik dacht dat het was briljant ! Ze zouden verknoeien en opnieuw beginnen.

” Ik vond het wel cool en grappig. Ik ben een fan van dat soort gedrag. ”

De Jacuzzi Boys haven alle goede rock ‘n’ roll ingrediënten met een punk attitude die naadloos verweven in hun muziek .

Misschien is het een deel van waar ze vandaan komen , of het soort muziek ze houden , maar Gonzalez en de bemanning voelt heel normaal doen wat ze doen , en waar ze het doen.

” Voor de rest van het land , heeft Miami niet had een reputatie als een rock ‘n’ roll stad , die volledig geldig is , ” zei Gonzalez . ” Dance muziek en hip – hop en dat soort dingen heeft een meer conventionele rol gespeeld .

“Geografisch , we soort geïsoleerd “, zegt Gonzalez . ” Het is een soort van de radar . We vinden het leuk soort op die manier! We soort gevoel dat we kunnen maken in onze eigen kleine wereld , onze eigen kleine refuge .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.