iPhone reparatie Haarlem

De Apple iPhone is één van de meest verkochte smartphones ter wereld in het afgelopen decennium. Sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007, ook wel de iPhone 2G genoemd, heeft Apple met de reeks iPhone versies een significant aandeel in de wereldmarkt weten te veroveren. Vanaf de iPhone 3GS tot en met de iPhone 6 Plus heeft de iPhone zich keer op keer weten te profileren als bestverkopende telefoon in de betreffende periodes. Ook vandaag de dag is de iPhone nog één van de meest verkochte en meest verkopende toestellen, ondanks dat Samsung met de Galaxy S7 voor het eerst weer op kop kwam wat betreft verkoopcijfers, en dat met de Galaxy S8 weet door te zetten.

De Apple iPhone 7 is op dit moment de nieuwste iPhone op de markt. Het toestel heeft een prachtig 4,7-inch Retina HD display van de volgende generatie met LED backlight en IPS-technologie. Het scherm van de iPhone 7 heeft met 1334 x 750 pixels dezelfde resolutie als zijn voorganger. Aangezien het scherm ook even groot is als voorheen, blijft de pixeldichtheid op 326 ppi (pixels per inch). Ook 3D Touch is weer terug te vinden op de iPhone 7. De enige verschillen van het scherm, in vergelijking met het scherm van de iPhone 6 en 6S, is dat die van de iPhone 7 een relatief brede kleurweergave heeft en de maximaal mogelijke helderheid met ongeveer 25% is toegenomen. Kleuren zien er hierdoor levendiger uit, en het scherm is beter zichtbaar wanneer hij in de zon staat.

Ook de voorgaande modellen hadden telkens een relatief mooi scherm, in vergelijking met sommige concurrenten. Helaas heeft zo een mooi scherm ook zo zijn nadelen. Om het toestel zo dun mogelijk te maken, maar wel goed beeld te laten geven en het multi-touch touchscreen optimaal te laten functioneren, moeten compromissen gemaakt worden. Zo is het scherm, zoals bij vele andere smartphones, vatbaar voor schade bij het vallen of stoten van de iPhone. Flinke kans dus dat het scherm binnen een paar valpartijen kapot is. Daar komen wij in zicht; bij VistaRepair kunt u met of zonder afspraak terecht voor uw iPhone reparatie Haarlem. U loopt binnen no-time weer de deur uit met een gerepareerd toestel. Graag gedaan!

VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.