iPhone reparatie Brasschaat

iPhone reparatie Brasschaat

Voor een iPhone reparatie in Brasschaat kan je tegenwoordig contact opnemen met de Telefoonreparatiebus. Wij komen mijn onze mobiele werkplaats naar u en repareren uw iPhone bij ons in de bus terwijl wij voor u deur blijven staan. Na 30 tot 60 minuten heeft u uw iPhone weer gerepareerd terug en kunt u hem uitgebreid testen. Zodra u helemaal tevreden bent krijgt u een factuur en kunt u de reparatie betalen. Je hoef dus niet meer helemaal naar de stad om daar een uur te gaan wachten tot je iPhone reparatie klaar is. Je belt of bericht gewoon met de Telefoonreparatiebus over de mogelijkheden. Vaak kunnen wij u van te voren al vertellen welke reparatie u nodig heeft en wat de totale kosten zullen zijn. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

iPhone reparatie Deurne in onze winkel

Kom je toch liever langs bij ons in de winkel voor uw iPhone reparatie in Deurne? Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en kan altijd gewoon binnen lopen. Het is wel zo, als het druk is ben je als laatste aan de beurt en kan het zijn dat je lang moet wachten. Wij raden u altijd aan even een afspraak te maken. Dan komt u binnen en meld dat u een afspraak heeft en u zal dan voorrang krijgen op iedereen die geen afspraak heeft gemaakt. Het leuke is dat je in onze winkel mee kan kijken tijdens uw iPhone reparatie in Deurne. Zo ziet u precies wat we met uw iPhone doen terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Maak gemakkelijk een iPhone reparatie afspraak

Als u kijkt op onze website dan kan je gemakkelijk uw iPhone model selecteren en zien welke reparatie prijzen er voor uw iPhone zijn. Hebt je toch nog vragen kan je altijd bellen of berichten met een van onze monteurs. Het maken van een afspraak voorkomt dat je lang in de winkel moet wachten. Wij helpen je graag.

 

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.