iPhone 7 Plus scherm reparatie Haarlem

De Apple iPhone, één van de meest verkochte smartphones ter wereld in het afgelopen decennium. Sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007, ook wel de iPhone 2G genoemd, heeft Apple met de reeks iPhone versies een significant aandeel in de wereldmarkt weten te veroveren. Vanaf de iPhone 3GS tot en met de iPhone 6 Plus heeft de iPhone zich keer op keer weten te profileren als bestverkopende telefoon in de betreffende periodes. Ook vandaag de dag is de iPhone nog één van de meest verkochte en meest verkopende toestellen, ondanks dat Samsung met de Galaxy S7 voor het eerst weer op kop kwam wat betreft verkoopcijfers, en dat met de Galaxy S8 weet door te zetten.

De Apple iPhone 7 Plus is op dit moment de nieuwste iPhone op de markt. Het toestel heeft een prachtig 5,5-inch Retina HD display van de volgende generatie met LED backlight en IPS-technologie. Het scherm van de iPhone 7 Plus heeft met 1920 x 1080 pixels dezelfde resolutie als zijn voorganger. Aangezien het scherm ook even groot is als voorheen, blijft de pixeldichtheid op 401 ppi (pixels per inch). Ook 3D Touch is weer terug te vinden op de iPhone 7 Plus. De enige verschillen van het scherm, in vergelijking met het scherm van de iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus, is dat die van de iPhone 7 Plus een relatief brede kleurweergave heeft en de maximaal mogelijke helderheid met ongeveer 25% is toegenomen. Kleuren zien er hierdoor levendiger uit, en het scherm is beter zichtbaar wanneer hij in de zon staat.

Helaas heeft zo een mooi scherm ook zo zijn nadelen. Om het toestel zo dun mogelijk te maken, maar wel goed beeld te laten geven en het Multi-touch touchscreen optimaal te laten functioneren, moeten compromissen gemaakt worden. Zo is het scherm, zoals vele andere smartphones, vatbaar voor schade bij het vallen of stoten van de iPhone 7 Plus. Flinke kans dus dat het scherm binnen een paar valpartijen kapot is. Gelukkig zijn er betrouwbare servicepunten die u kunnen voorzien van een iPhone 7 Plus scherm reparatie. Bij VistaRepair in Haarlem kunt u met of zonder afspraak terecht voor de reparatie. Vaak heeft u binnen één uur alweer uw iPhone 7 Plus in uw hand, met een gloednieuw, origineel scherm erop. U kunt het toestel achterlaten en later weer ophalen, of plaats nemen in de wachtruimte onder het genot van een kop koffie. Met een gerepareerd toestel, drie maanden garantie en een officiële BTW-factuur stapt u binnen no-time weer tevreden de deur uit. Graag gedaan!

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.