Installatietechniek Hengelo en omgeving

Gedistribueerde installatietechniek Hengelo en omgeving en modulaire automatisering concepten zijn een integraal onderdeel in de machine -en installatiebouw , de intra – en de luchthaven logistiek en productieprocessen in de automotive industrie . Bij het ontwerpen van een systeem efficiëntie en flexibiliteit centraal staan ​​- dit geldt ook voor de lokale distributie van energie . Daartoe geplande installatietechniek Hengelo en verwachte objectgeoriënteerde . Individueel systeem modules kunnen eenvoudig worden dupliceren en gebruik ze herhaaldelijk . Deze benadering verhoogt de efficiëntie en vermindert de kosten .

Weidmüller ondersteunt de kracht bus gebied installatietechniek Hengelo Macht gedecentraliseerde en modulaire concepten voor voeding , distributie en het misbruik van energie ( afb. 1 ) . Het toepassingsgebied van de onderdelen van het systeem wordt versterkt door de decentrale functie doosconcept Field Power Control en nauwkeurige partner producten. Motor controle-eenheden van het systeem installatietechniek Hengelo partners kan eenvoudig worden aangesloten op de Power Box Field ( fig. 2) of gemonteerd in de buurt.

Deze voorgemonteerde kabels installatietechniek Hengelo zorgen voor een snelle installatie en inbedrijfstelling . De modulaire bouwsteen systeem Field Power Control opent een geheel nieuw gebied van toepassingen in de decentralisatie . Deze robuuste kunststof behuizingen , kan beschermingsgraad IP54/65 ( afb. 3 ) nauwkeurig worden geïntegreerd om de betreffende toepassing oplossingen op maat van de kracht bus. Voor het ontwerp , berekening en documentatie van modulaire power bus installatietechniek Hengelo netwerken in lijn , boom of gaas structuur geeft de configuratietool NetCalc voor Field Macht een cruciale hulp installatietechniek Hengelo.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.