Installatiebedrijf in Almelo en omgeving

” We moedigen installatiebedrijf Almelo het publiek altijd te vragen voor en controleer de kaart en als ze zich zorgen over de veiligheid van het werk in hun huis gedragen , om ons te spreken . Elk jaar onderzoeken we duizenden meldingen van illegaal gas werk . Bel ons op 0800 408 5500 of bezoek onze website op installatiebedrijf Almelo www.gassaferegister.co.uk link naar externe website ”

Verdere informatie over de veiligheid van gas kan online op www.hse.gov.uk / gas worden gevonden
Noot voor de redactie
De Health and Safety Executive ( HSE ) is de installatiebedrijf Almelo nationale regulator van Groot-Brittannië voor de gezondheid en veiligheid op de werkplek . Het is gericht op werk-gerelateerde dood, letsel en ziekte te verminderen . Zij doet dit door middel van onderzoek , voorlichting en advies , het bevorderen van de opleiding ; nieuwe of herziene regelgeving en gedragscodes , en het werken met lokale overheden partners door middel van inspectie , onderzoek en handhaving . www.hse.gov.uk
Voorschrift 3 (1) van de Gas Safety ( installatie en gebruik ) Regulations 1998 luidt: ” . Niemand mag de uitvoering van alle werkzaamheden in verband met een gasfitting of gas opslagvat , tenzij hij daartoe bevoegd is ”

Verordening 3 ( 3 ) van de Gas Safety ( installatie installatiebedrijf Almelo en gebruik ) Regulations 1998 luidt: ” Onverminderd de algemene strekking van de leden ( 1 ) en ( 2) hierboven en onder voorbehoud van paragraaf ( 4) hieronder , geen werkgever stelt een van zijn medewerkers om enig werk te verrichten in verband met een gasfitting of dienst leidingwerk en geen zelfstandige verricht een dergelijke werkzaamheden , tenzij de werkgever of zelfstandige , zoals het geval kan zijn , is een lid van een klasse van personen die toegelaten zijn voor het moment door de Health installatiebedrijf Almelo and Safety Executive voor de toepassing van deze paragraaf . ”

Verordening 26 ( 5 ) ( a ) van de Gas Safety ( installatie en gebruik ) Regulations 1998 luidt: ” . Geen persoon die de installatie van een gastoestel laat het over aangesloten op de gastoevoer , tenzij het ​​toestel veilig kan worden gebruikt installatiebedrijf Almelo.”

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.