Inpakken bij Packstore

Ben jij op zoek naar een sociale werkplaats die jou en je onderneming kan helpen bij het in- en ompakken van al je goederen en producten? Dan zit je op zoek naar Packstore, de sociale werkplaats Venlo en omgeving voor deze klussen. Als ondernemer wil je al je tijd besteden aan je onderneming, omdat je van je werkzaamheden en van die branche houdt. Inpakken is dan een tijdrovende bezigheid die vast niet hoog op je wensenlijstje staat. Maak daarom gebruik van de diensten van Packstore om deze taak van je over te nemen en te zorgen voor keurig ingepakte goederen die je zó kunt verzenden naar je eigen klanten.

De diensten van Packstore

Packstore is als sociale werkplaats dé plek die je kan ondersteunen bij het handmatig inpakken van je goederen, waarna deze op tijd bij je eigen klantenkring bezorgd kunnen worden. Als ondernemer hoef je je hier niet druk om te maken, omdat je deze werkzaamheden aan een betrouwbare samenwerkingspartner overdraagt.

Voor meer informatie

Wil jij meer informatie over alle diensten en mogelijkheden van Packstore om zo te leren wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk vandaag nog de website van Packstore en zie hier de mogelijkheden. Daarnaast kun je hier ook alle benodigde informatie vinden om zelf contact op te kunnen nemen en zo al je vragen en opmerkingen te kunnen stellen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.