Incassobureau inschakelen

Laatst kwam ik een advertentie van incassobureau Incassoadvocaten.nl (klik hier voor de website) tegen. Ik zocht even daarvoor namelijk naar een advocatenkantoor met betrekking tot incasso omdat ik last heb van klanten die de facturen niet betalen. En toen was ik ook de website van Incassoadvocaten.nl tegengekomen. Wellicht dat ik daarom die advertentie nu weer zag?! Maar in dit blogje leg ik graag uit voor welke incassobureau ik uiteindelijk heb gekozen en hoe het is afgelopen met de debiteuren.

Incassobureau zoeken

Allereerst ben ik dus een incassobureau gaan zoeken. Door de advertentie die ik tegenkwam, had ik besloten dat ik nu toch echt een incassobureau moest gaan kiezen. En zodoende ben ik gaan zoeken. Eerst bij Incasso Advocaten zelf. Daar kwam ik een hele mooie website op wat echt vertrouwen en kwaliteit uitstraalde! Ik las dat ik totaal geen kosten heb aan hun. Dit omdat wanneer de rechtszaak wordt gewonnen door mij, alle kosten naar de debiteur gaan. Zo ook van het ingeschakelde incassobureau. Perfect natuurlijk!

Ik besloot dan ook om contact op te nemen met hen. En al gauw nam iemand de telefoon op. Ik deed mijn verhaal en vertelde dat ik een leverancier in stoelen ben. Vervolgens zei ik dat ik van enkele bestellingen de producten op tijd en op de juiste locatie heb afgeleverd, maar dat de facturen daarvan nog niet zijn betaalt. En dat ik daar natuurlijk graag van af wil omdat ik recht heb op mijn geld. Dit begreep de medewerker van Incasso Advocaten direct. En hij vroeg mij of dat ik alles zwart op wit bevestigd heb staan. Dit omdat ik zo recht heb op mijn geld. Zoals de bestelling en het bewijs dat ik de producten heb afgeleverd. Nadat dit inderdaad het geval bleek te zijn, heb ik alles verzonden naar het incassobureau.

Geld terug

Zij zijn direct overgegaan tot actie. En toen mijn debiteuren erachter kwamen dat ik hen als incassobureau heb ingeschakeld, werden de facturen direct betaald.

Dit bericht is geplaatst in Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.