Hoody bedrukken

Een hoody bedrukken is een leuk idee voor zowel commerciële als niet-commerciële organisaties. Maar ook de particulier kan zo een mooie sweater creëren met een persoonlijk tintje. Op www.heraldic.nl kunt u eenvoudig kiezen uit de vele mogelijkheden. Probeer eens iets uit op de website en experimenteer met grootte en kleur van uw print. Het is eenvoudiger dan u wellicht denkt, een Hoody bedrukken.

Op www.heraldic.nl kunt u het zelf uitproberen en met een druk op de knop bestelt u de hoodies die u wilt hebben. Daarna kunt u genieten van de uitstekende kwaliteit stof en van de goede afwerking en natuurlijk van het fraaie printje.

Hoodies bedrukken voor een event

Als u een event organiseert in uw buurt of op het werk, dan wilt u dat natuurlijk laten slagen. Een super leuke herinnering voor iedereen die deelneemt is een hoody met bedrukking. U kunt ze verkopen en zo geld voor het event binnen halen maar als er genoeg budget is kunt u ze ook gewoon uitdelen of in een goodiebag stoppen.

Inspiratie van anderen

Op http://www.heraldic.nl/kleding-bedrukken/sweaters-hoodies vindt u ook verschillende voorbeelden ter inspiratie. Uw favoriete kleur is er vast bij en qua bedrukking kan bijna alles. Laat uw fantasie de vrije loop en ontwerp dé hoody voor uw bedrijf, club of event! Nog lang nadat u de hoody hebt uitgedeeld of verzonden zullen uw truien overal zichtbaar zijn, mét uw naam of slogan erop. Een betere promotie (of herinnering) bestaat niet!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.