Hoe raak je zo snel mogelijk je sloopauto kwijt?

Er zijn een aantal manieren waardoor je snel van je sloopauto kunt raken. Je kunt ten eerste een sloopbedrijf benaderen met de vraag of zij jouw sloopauto kunnen ophalen. Meestal kunnen ze dat binnen een paar werkdagen wel voor elkaar krijgen. Er zijn ook sloopbedrijven die een sneldienst hebben. Zij kunnen binnen 24 uur jouw sloopauto komen ophalen. Dat is natuurlijk erg snel en zo ben je binnen korte tijd snel van je sloopauto af.

Als je een afspraak maakt met autosloperij Dordrecht, zorg er dan wel voor dat zij zelf ook alles goed afhandelen met bijvoorbeeld het afmelden van jouw auto bij het RDW. Dergelijke zaken moeten gedaan worden, wil je definitief van je sloopauto verlost zijn. Zorg ook dat je direct een eventuele vergoeding van je sloopauto krijgt van Autosloperij Rotterdam en voorkom dat je pas later via een overboeking je geld krijgt. Je kunt namelijk altijd worden bedonderd.

Is het wel mogelijk om snel van je sloopauto af te komen?
Er zijn mensen die denken dat je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om überhaupt van je sloopauto af te komen. Dit is een misvatting. Er zijn geen voorwaarden en je kunt in principe vrij snel je sloopauto wegbrengen of laten ophalen. Wel is het essentieel dat je een aantal documenten krijgt toegereikt. Denk aan het zogenaamde vrijwaringsbewijs. Dit bewijs geeft jouw de mogelijkheid om de verzekering stop te zetten en de belastingdienst zal jouw niet meer lastig vragen door te stellen dat je nog wegenbelasting moet betalen. Daar ben je van gevrijwaard, vandaar ook de benaming vrijwaringsbewijs.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.